suppose design office has set ‘house in shimobara’ high on a hill in fukuoka, japan, offering residents expansive views of the surrounding landscape. the 186 m2 dwelling features a double-height open area at the center of the ground level, which serves as a sheltered outdoor terrace. at the top floor, the main living space benefits from continuous floor-to-ceiling openings that frame a panoramic vistas.

all images by toshiyuki yano

 

 

suppose design office has placed the house on the edge of its site to ensure the interior receives maximum views. the main living zone of the residence is located on the top floor, and comprises an open plan with the kitchen, living and dining rooms. this level also protects the open terrace below it, which is situated at the center of the plan.suppose design office sets 'house in shimobara' high on a hill in japan

 

 

two smaller volumes on the two edges enclose functions such as bedrooms, bathrooms, and storage spaces. the interior is clad in warm wood, which can be found on the walls and ceilings, as well as parts of the flooring. this warmth is contrasted by the building’s exterior, which suppose design office has wrapped in corrugated steel.suppose design office sets 'house in shimobara' high on a hill in japansuppose design office sets 'house in shimobara' high on a hill in japansuppose design office sets 'house in shimobara' high on a hill in japansuppose design office sets 'house in shimobara' high on a hill in japan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here